Over ons

HERE Bouwadvies specialiseert zich in het ontwikkelen, realiseren en beheren van gebouwen. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij ons klantportfolio mogen uitbreiden met particulieren, woningcorporaties, vastgoedbeleggers, winkels en bedrijven.

HERE Bouwadvies is een modern, goed geoutilleerd bedrijf en actief in alle facetten van de bouw: nieuwbouw, verbouw, renovaties en onderhoud. Onze kracht zit hem in het combineren van de verschillenden disciplines, bouwkundig, installaties waarbij zaken als brandveiligheid, duurzaamheid en binnenklimaat niet uit het oog verloren worden.

Naast innovatie en klantgericht werken staat duurzaam bouwen bij ons hoog in het vaandel. HERE Bouwadvies beschikt over de mensen en de middelen om praktische oplossingen en adviezen te bieden op het gebied van duurzaam en energiezuinig bouwen. Wij zijn helemaal thuis in deze markt en daarom op de hoogte van de nieuwste duurzame ontwikkelingen en weten deze kostenefficiënt en succesvol toe te passen binnen uw gebouw. Wij zijn uitstekende duurzame bouwmanagers met grip op de zaak.

Waarom HERE Bouwadvies?

◊ Praktisch en ervaren

◊ Kwaliteit en duurzaamheid

◊ Creatief en efficiënt

◊ Duidelijke afspraken

Wat u van ons vraagt en wat wij dus doen.


Onze missie…

 1. HERE Bouwadvies wil het managementbureau zijn dat opdrachtgevers adviseert en begeleidt op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied. Het ultieme doel hierbij is het tot stand brengen van klimaat neutrale gebouwen.
 2. In overleg met de opdrachtgever en de gebruiker zoekt HERE naar de optimale balans in duurzaamheid (People, Planet en Profit) bij het ontwikkelen, realiseren en/of beheren van vastgoed.

Onze visie…

 1. Intermediair
  HERE is actief voor haar opdrachtgevers in elke fase van het bouwproces.
 2. Integrale procesbenadering
  Om het optimum te bereiken tussen financiën, kwaliteit, duurzaamheid en leefbaarheid in zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten, kiest HERE voor een integrale procesbenadering.
 3. Verduurzaming
  Energie wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Voor de bouwregelgeving in Nederland heeft dit een grote impact. HERE heeft zich gespecialiseerd in duurzaamheid in elke fase van het bouwproces.

Onze Kernwaarden…

 1. Integriteit
  Door de onafhankelijke opstelling die HERE kiest, is het mogelijk voor opdrachtgevers als intermediair op te treden zonder verplichtingen naar marktpartijen.
 2. Specialismen
  Het team van HERE bestaat uit medewerkers die zich in een bepaald vakgebied gespecialiseerd hebben. De opdrachtgever is op deze wijze in elk project verzekerd van de juiste vakkundigheid.
 3. Competitief
  Om voor opdrachtgevers optimaal te kunnen functioneren is het van groot belang dat HERE zich meet met elke vergelijkbare organisatie in de branche.

HERE Bouwadvies is het bouwmanagementbureau dat optimaal resultaat voor u kan behalen. Wij zijn 100% onafhankelijk en behartigen uw belang.