Bouwmanagement

“Een goed begin is het halve werk”

HERE Bouwadvies onderschrijft deze spreuk van harte.

Tegelijkertijd realiseren wij ons terdege dat opdrachtgevers vaak te weinig tijd reserveren voor een goede voorbereiding van een project. Daarom moeten diverse acties snel en vakkundig worden uitgevoerd.

HERE heeft ervaring in het gehele traject van voorbereiding, offerte aanvraag, bouwbegeleiding, kwaliteitsbewaking en nazorg.

Helderheid over wat wij doen en hoe

De inzet van HERE is specialistisch werk en heeft veel raakvlakken met andere bouwpartners. Onze taakinvulling wordt helder naar bouwpartners gecommuniceerd om aan te geven waar wij voor staan en hoe wij ons werk doen. Per project wordt er een takenlijst opgesteld, afgestemd op de geldende regelingen.

Wij verzorgen de voorbereiding, uitvoering en nazorg voor nieuwbouw en bestaande bouw. Ook onderhandelingen met marktpartijen en het opstellen van contracten kan HERE voor u verzorgen. HERE regelt voor u, indien gewenst, aanvragen voor vergunningen en subsidies. Kwaliteitsborging (volgens NEN 2767) is ook een onderdeel van onze service.

De juiste man of vrouw op de juiste plaats

Per project wordt de vereiste expertise afgestemd. HERE beschikt over specialisten voor ieder type project binnen de burgerlijke en utiliteitsbouw. Dit omvat nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gebouwen zoals woningen, kantoren, fabriekshallen, parkeergarages, kerken, en scholen. Daarnaast zijn wij ook in staat om grootschalige (energetische) renovaties, transformaties, of aanpassingen aan uw vastgoed te begeleiden om zo uw vastgoed af te stemmen op de wensen van de gebruiker.

HERE Bouwadvies is het bouwmanagementbureau dat optimaal resultaat voor u kan behalen. Wij zijn 100% onafhankelijk en behartigen uw belang.