Energie advies

Verduurzamen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Voor de bouwregelgeving in Nederland heeft dit een grote impact. HERE Bouwadvies heeft zich gespecialiseerd in duurzaamheid in elke fase van het bouwproces. Wij werken er hard aan om met onze dienstverlening deze potentie te benutten voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Hoe kunnen wij u helpen?

Energielabels

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig uw woning of gebouw is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinig gebouw betekent een lagere energierekening, meer comfort en minder CO2-uitstoot. HERE bouwadvies verzorgt energielabeling voor de woningbouw en de utiliteitsbouw. We hebben ervaring op het gebied van energielabeling en zijn goed op de hoogte van de nieuwe gestelde eisen.

U kunt bij ons terecht voor:

 • – Energielabels woningen
 • – Energie Index woningen
 • – Energielabels utiliteitsbouw
 • – Maatwerkadvies woningbouw of utiliteitsbouw
 • – Actualiseren en beheer van bestaande energielabels
 • – Advies met betrekking tot het Nader Voorschrift per 1-1-2015 en subsidieregelingen
 • – Warmtebeeldrapportages
 • – Het oplossen van uw energetische vragen

Energiescan

We zijn gespecialiseerd in het produceren van energiescans voor bedrijven en vastgoedbeheerders. Met een energiescan wordt u op een simpele wijze geïnformeerd welke mogelijkheden er zijn om in uw bedrijf of organisatie energie te besparen. Onze energiescan maakt inzichtelijk hoe het huidige energieverbruik van uw gebouw verdeeld is. Op basis hiervan worden bespaarmogelijkheden, investeringen en bijbehorende terugverdientijden van maatregelen aangegeven zodat u de juiste keuzes kunt maken.

 

Energetisch renoveren

Verduurzamen wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Voor de bouwregelgeving in Nederland heeft dit een grote impact. HERE Bouwadvies heeft zich gespecialiseerd in duurzaamheid in elke fase van het bouwproces.

Bij energetische renovatie gaat HERE uit van een integrale procesbenadering, waarbij u de regie heeft en een deskundige van HERE Bouwadvies het werk doen. Advies, voorbereiding, verzorging deelnamebereidheid en communicatie met bewoners, uitvoering en nazorg vanuit een centraal punt. Hierdoor ontstaat enorme tijdwinst en worden zaken niet dubbel onderzocht. Aangezien de coördinatie in één hand is wordt er niets overgeslagen en kunnen de mogelijkheden die het project biedt (in lijn met het ambitieniveau) bepaald worden. Het onderzoek wordt onderverdeeld in 4 gebieden:

 1. Bouwkundig onderzoek;
 2. Energetisch onderzoek;
 3. Bewoners analyse;
 4. Demografisch onderzoek.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Mart van den Heuvel  | info@herebouwadvies.nl of 040-2902510

Bekijk HIER onze bijdrage aan het programma “Duurzaamheid en Innovatie” van RTL7 d.d. 15 januari 2017.

HERE Bouwadvies is het bouwmanagementbureau dat optimaal resultaat voor u kan behalen. Wij zijn 100% onafhankelijk en behartigen uw belang.